Beginpagina                Help                Informatie                Disclaimer                Contact                Beheer
 
Informatie
Is kerktelefoon via internet duur? Of is kerktelefoon via internet goedkoop?
Internet-kerktelefonie is niet goedkoop, maar Kerkfoon.nl maakt het wel betaalbaar en is de goedkoopste aanbieder met de meeste mogelijkheden in zijn soort, terwijl het betrouwbaarder is dan kerkradio via de ether!

Techniek en mogelijkheden
Wij maken voor deze website gebruik van het landelijke ADSL-netwerk en hebben diverse servers in gebruik om het uitzenden / luisteren in goede banen te kunnen leiden. Hiervoor maken wij gebruik van special daarvoor ontwikkelde zend- en ontvangstapparatuur die vele mogelijkheden bieden en hoge betrouwbaarheid kent.
Voor informatie over de door ons geadviseerde apparatuur vindt u in de rechterkolom enkele links. Mocht u echter al een kerktelefoonsysteem over IP hebben, dan is de kans groot dat uw huidige apparatuur (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.
Ook gesloten systemen zijn welkom, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Kerkfoon.nl levert (momenteel) geen KerkTV, omdat wij de meerwaarde daarvan niet inzien, alhoewel het technisch uiteraard wel mogelijk is (een link naar een artikel uit het Reformatorisch Dagblad vindt u in de rechterkolom).

Doel
Kerkfoon.nl is een onafhankelijk opererend internet kerktelefoonsysteem, welk door middel van deze site de mogelijkheid wil bieden aan bezoekers om gratis mee te luisteren/downloaden van de opnamen zonder kosten in rekening te brengen bij de luisteraar of de kerken. Kerkfoon.nl is een goedkoper alternatief voor welk ander internet-streamings-station dan ook, met meer mogelijkheden en door het risico te verspreiden minder gevoelig voor storingen!
                                                                                                           Vervolg op Pagina 2
Pagina 1 van 2                          
Informatie over door
Kerkfoon.nl geadviseerde apparatuur:

Audiozender
(= Internet kerkzender)

Lukas
(= Internet ontvanger)


Richtlijn kosten Kerkfoon.nl:
Kosten

Artikel KerkTV in het Reformatorisch Dagblad van 9 april 2016:
KerkTV